Благодійність не обмежує карантин

Громадська платформа Юрія Рожкова “Добро переможе” продовжує активно працювати! Сьогодні важливу допомогу отримали кілька освітніх і навчальних закладів.
Зокрема, Херсонська середня школа № 32. тут, у співпраці з Фондом Голландія-Україна і Благодійним фондом Мангу Юрій Рожков приніс мультимедійний проектор і інтерактивну дошку. Директор школи Володимир Педченко зазначив: “Ми вже почали монтувати навчальний люкс в кабінеті хімії. Також тут у нас є молоді вчені з Малої академії наук. Це сучасне обладнання допоможе нам зробити освітній процес ще більш якісним. Спасибі благодійності за сьогоднішні і попередні подарунки!”

До слова, тільки в цьому році в 32 школі 5 МАНівців-переможців: 3 на міському етапі і 2 на обласному, з хімії та екології. У червні школа № 32 двічі прийме учасників ЗНО. Для того, щоб безпечно пройшли, Юрій Рожков подбав про наявність захисних масок.

“Засоби захисту багаторазового використання зшиті ліцеїстами з міст Олешки та Херсону, – розповіла Маргарита Степанова, представник департаменту АПР, – за сприяння нашого департаменту і регіонального управління освітою. Студенти – молодці, якісно шили маски з бацзи. Юрій Рожков, лідер публічної платформи “Добро переможе” приніс партію антисептичних засобів. Співпрацюємо разом на благо спільноти!”

Людям із порушенням зору